26 augusti 2018
10:00

Vasalunds IF 1U

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Vasalunds IF 1U

En bra match där Vasalund öppnar lite bätte än oss men vi räddas av Sakaria i målet som göra flera fina räddningar. Även vi skapar några chanser där bla Albin når högre än deras målvakt men nicken går över. 0-0 i paus med liten fördel till Vasalund.

I andra öppnar vi upp bättre. Adam kommer förbi deras mittback men avslutet går i burgaveln. Båda lagen skapar chanser men målvakterna spelar bra. Mitt i halvleken spelar Adam fram Alvin som säkert placerar in 1-0. Med två minuter kvar gör Sakaria en kanonräddning och tippar bollen i ribban och det blir lite kalabalik framför vårat mål och tillslut kan du göra 1-1, vilket också blir slutresultatet.

Totalt sett gör vi en bra match och hela laget ska ha en eloge för sitt agerande. Flera spelare gör det riktigt bra med lite extra plus för Viktor N och Sebbe. Men vårt lags bäste spelare idag var utan tvekan Sakaria. Tack för att du hjälpte oss!!